Elkjøp signerer med Precise Prediction

///Elkjøp signerer med Precise Prediction

Sandvika 6. juni, 2018. Elkjøp Nordic AS har gjennom Precise Prediction Holding AS og deres heleide datterselskap Statsoft Norge AS utvidet sin lisens på TIBCO Data Virtualization.

«At Elkjøp Nordic, som en av de som har kommet lengst på TIBCO Data Virtualization i Norge, velger å utvide sin lisens gjennom oss er svært gledelig, og bekrefter at vår kompetanse og support er et viktig tillegg til det som tilbys fra TIBCO på programvaren», sier salgsdirektør Per Baumann.

Monica Trøen Volden, Head of Insight & Analytics uttaler: «TIBCO Data Viritualization, VEDAL, er en viktig del av Elkjøp’s totale BI arkitektur og det er viktig for oss å ha en god lokal partner som kan støtte oss i videreutvikling av plattformen.»

Elkjøp Nordic AS, et heleid datterselskap av Dixons Carphone Ltd, er et av Nordens største handelsforetak innen forbrukerelektronikk. Konsernet har detaljvirksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island og på Færøyene og tok som en av de første i Norge i bruk TIBCO Data Virtualization i januar, 2017.

By | 2018-06-08T12:00:57+01:00 juni 7th, 2018|News|