MHWirth digitaliserer sine vedlikeholdstjenester

///MHWirth digitaliserer sine vedlikeholdstjenester

MHWirth har sammen med Cognite og Precise Prediction fullført første del i å digitalisere sitt PHM (Prognostics and Health management) system. Sensorer i boreenhetene sender data via Cognites IOT-plattform, og verdiene herfra blir videre transformert og visualisert for teknisk personell som skal utføre kondisjonsbasert vedlikehold. Løsningen medfører færre driftsopphold da man kan utføre løpende vedlikehold med vesentlig mindre driftspåvirkning enn det tradisjonelt periodisk vedlikehold medfører.

Utviklingen av PHM systemet er en «on-going process», og neste fase inkluderer prediktive varsler som blant annet skal kunne forutse når komponenter må byttes eller vedlikeholdes basert på faktisk drift. I tillegg til Cognites IOT-plattform benyttes programvarene TIBCO Statistica og TIBCO Spotfire i løsningen.

Øyvind Strømme, VP Service Products i MHWirth AS uttaler: “Precise Prediction har høy kvalitet på sine leveranser, og har levert 100% i henhold til plan på et strategisk viktig område for MHWirth. Vi ser fram til og har store forventninger i fortsettelsen av dette samarbeidet

Kevin Gaze, Director of Customer Success hos Cognite sier: ”Vi ser frem til å bidra til MHWirth sin digitalisering av vedlikeholdsovervåkning, gjennom bruk av Cognite Data Platform. Ved å tilgjengeliggjøre selskapets data på en sikker måte vil MHWirth, i samarbeid med Precise Precision, kunne gå over til et tilstandsbasert vedlikeholdsprogram som reduserer unødvendig vedlikehold og gi bedre og sikrere operasjoner”

Vi er stolte og takknemlige for å ha fått lov til å bidra i dette prosjektet. Det har vært en utfordrende, men fantastisk reise. Å være med på å utvikle en vedlikeholdsløsning som vi vet vil være en gamechanger i oljebransjen er ikke noe man får anledning til hver dag”, sier Director of Sales & New Business i Precise Prediction, Per Baumann.

By | 2019-02-21T14:14:48+01:00 februar 21st, 2019|News|