Siste nytt 

Kontakt oss

Hold deg oppdatert
følg oss på Facebook og LinkedIn 

Det skjer stadig nye ting i vår bransje. Vi ønsker å ta deg med på denne reisen. Få nyttige tips og triks og følg med på hva som skjer hos Precise Prediction.

 • 02/02/2023 - PrecisePrediction
  SINTEF har valgt TIBCO Data Virtualization som dataplattform til OceanLab

  NTNU og SINTEFs OceanLab-prosjekt er i ferd med å etablere en fullskala forskningsinfrastruktur som skal møte de stadig økende kravene til forskning, utdanning og nyskapning innen marin og maritim sektor med støtte fra Forskningsrådet.

  Les mer
 • 02/02/2023 - PrecisePrediction
  5 hotte teknologitrender som har blitt den nye standarden

  5 «hotte» teknologitrender som har blitt den nye standarden
  Mens teknologitrender ofte kommer og går, har noen en varig innvirkning på alle bransjer. En fersk DataScienceCentral-artikkel fremhevet ti teknologier med størst utholdenhet for 2023. De fem beste teknologiene har blitt inngrodd i moderne teknologistabler og jobber hånd i hånd med nyere teknologier for å levere enda mer verdi til bedrifter. De er kunstig intelligens (AI), edge computing, datademokratisering, augmentert analyse og data fabric. 

  Les mer
 • Make data smart
  24/05/2022 - Precise Prediction AS
  Make Data Smart konferanse

  5 og 6 mai arrangeres årets Make Data Smart konferanse. Temaet i år er hvordan pandemien har fått oss til å bruke data på en smartere og bedre måte.

  Les mer
 • Den norske dataforening
  24/05/2022 - Precise Prediction AS
  Accelerate Digital Transformation with Smarter Data Architectures

  I samarbeid med faggruppen BI & Analytics i Den Norske Dataforeningen har vi gleden av å invitere deg til webinaret: Accelerate Digital Transformation.

  Les mer
 • To mennesker foran store dataskjermer
  24/05/2022 - Precise Prediction AS
  VEAS

  Siden oppstarten i 1982 har VEAS arbeidet for resirkulering og gjenbruk av ressursene ved å levere rent vann til fjorden, VEAS-jord til landbruket, egenprodusert strøm og energi av biogass og nitrogenprodukt til industrien.

  Les mer