TIBCO

Vi representerer TIBCO i Norge og har mange års erfaring med å impementere software i lokalt datasenter eller hos kundens foretrukne Skyleverandør 

Illustrasjon laptop Spotfire

TIBCO SPOTFIRE

Interaktive visualiseringer og grafiske analyser

Illustrasjon dataskjerm med TIBCO Statistica

TIBCO STATISTICA

Avansert statistisk analyse og Machine Learning

Illustrasjon dataskjerm med TIBCO Data Virtualization

TIBCO DATA VIRTUALIZATION

En virtuel kilde for alle dine data

Illustrasjon dataskjerm med TIBCO EBX

TIBCO EBX

Master Data Management

TIBCO Spotfire

Interaktive visualiseringer og grafiske analyser

TIBCO Spotfire er den mest komplette analyseløsningen i markedet, og gjør det raskt og enkelt for alle å visualisere nye funn i data. Ved hjelp av søk og anbefalinger fra en innebygd kunstig intelligensmotor, kan hvem som helst utforske data for å få innsikt. 

TIBCO Spotfire er designet for å levere innsikt raskere enn noe annet analyseverktøy. Utallige ingeniørtimer har gått med på å samkjøre opplevelsen med hvordan vi interagerer naturlig med verden. Brukere kan hente dataene de ønsker, se på dem fra forskjellige perspektiver, og gå gjennom synspunkter for å se forhold og få innsikt.

Høydepunkter

Visualiser mer data

Bland og generer innsikt fra mer data fra flere kilder. Streaming av data som IoT, sosiale og meldinger blandes enkelt sammen med statiske data for kontekstuell analyse i sanntid ved bruk av Spotfire Data Streams.

Analyser slik du vil

Det multimodale grensesnittet lar deg på en unik måte velge hvordan du vil samhandle med data. Enten gjennom søk etter såkalte «natural language query», AI-drevne anbefalinger for å veilede deg eller direkte manipulasjon, velger du UI-metoden som er riktig for deg.

Øyeblikkelig innsikt

En skalerbar og robust kunstig intelligensmotor identifiserer forhold i data og anbefaler øyeblikkelig visualiseringer for lynrask innsikt. Svært effektiv blant annet til prosess analyse og forbedringer.

Problemløsning

Bruk avansert analyse uten å være ekspert. Geo-analytics kjører maskinlæring og statistiske metoder via en innebygd R-motor og TIBCO Statistica.

Bygg prosesspesifikke applikasjoner

Bruk ut-av-boksen-funksjoner og rike API-er for å levere guidede prosesspesifikke apper som driver handling på tvers av flere systemer.

Akseleratorer og maler

Fritt distribuerte akseleratorer inkluderer produktmaler og eksempelløsninger for å hjelpe deg i produksjon raskt. TIBCO Community tilbyr produkttips og triks, videoer, wiki-artikler og tilgang til fagpersoner som bruker disse løsningene.

TIBCO Statistica

Avansert statistisk analyse og Machine Learning

TIBCO Statistica er et fleksibelt analysesystem som gjør det mulig for brukere å lage analytiske arbeidsflyter pakket og publisert til forretningsbrukere, utforske interaktivt og visualisere, lage og distribuere statistisk, prediktiv, data-mining, maskinlæring, prognoser, optimalisering og tekstanalytiske modeller.

høydepunkter

Prediktiv analyse

Legg enkelt inn prediktive modeller, forretningsregler og anbefalinger i dine kritiske forretningsprosesser.

Kollektiv intelligens

Integrer ekstern analyse i interne analytiske arbeidsflyter og omfavne app-markedsplass for modeller. Tjen penger på modellene og dataene dine, eller importer modeller skrevet av andre. 

Analyser i sanntid

Legg inn innsikt i sanntid for frontlinjearbeidere. Live Score integrerer prediktivt modeller, tekstanalyse og forretningsregler i forretningsprosesser og forretningsapplikasjoner.

Datavisualisering

Utforsk dataene dine interaktivt og visualiser strømningsdata. Lag interaktive dashboards med drill-down-muligheter for forretningsbrukere.

Gjenbrukbare arbeidsmaler

Forbedre samarbeid på tvers av virksomheten din med et intuitivt grensesnitt, eksempler, og gjenbrukbare maler for dataforberedelse og analytisk arbeidsflyt.

Sikkerhet og styring

Tilfredsstill de strengeste reguleringskontrollene og revisjonene ved å bruke versjonskontroll, godkjenninger og tilbakeføringsevne.

Avansert analytisk modellering

Benytt deg av en omfattende arbeidsbenk designet for forretningsanalytikere og dataforskere og ingeniører.

Åpen arkitektur og fleksibel anvendelse

Arbeid i en åpen arkitektur med naturlig integrasjon som inkluderer åpen kildekode biblioteker som R, Python og H20.

Komponenter

Regelbygger

Automatiser og anvend forretningsregler ved å bruke betinget transformasjonstrinn for utarbeidelse av data, modellgjennomføring, analyse og rapportering. Regler kan kan enkelt opprettes en gang og deretter lagres, deles og gjenbrukes. 

Bedriftsserver

Lever analytiske applikasjoner og forretningsinformasjon til avdelinger 
 i din organisasjon via sentralt administrerte spørsmål, analyse og 
rapportmaler og dashbord.

Nettverksanalytikk

Se på data på nye måter ved å visualisere entitetsforhold og grafisk forretningskart. Kombiner kraften i prediktiv analyse med menneskers kompetanse for å bedre forstå forhold i komplekse nettverk.

Prosessoptimalisering

Bruk spesialiserte metoder og algoritmer for modellering av komplekse prosesser, utfør grunnårsaksanalyse m.m. ved å integrere data fra kvalitetskontroll-diagrammer, prosessfunksjonsanalyser og eksperimentelle designprosedyrer med banebrytende utforskende og prediktive teknikker for data-mining. 

Overvåkning og varsling

Automatiser kontinuerlig overvåking av tusenvis av kritiske prosesserog produktparametre.

TIBCO Data Virtualization

En virtuel kilde for alle dine data

TIBCO Data Virtualization byr på raskere tilgang til data, og mindre kompleksitet og kostnader. Dette er en datavirtualiseringsløsning som orkestrerer tilgang til flere og varierte datakilder og som leverer datatjenestegrunnlaget for nesten enhver løsning.

Datavirtualisering tar de distribuerte datakildene dine til et virtuelt sted for konsistente, sikre og kontrollerte datasett. Skaler hele bedriften med en smidig dataarkitektur som støtter analyser, operasjonelle brukere og andre interne eller eksterne systemer. Denne teknologien utvider tradisjonelle datavarehus og integrasjonsmønstre, og gjør data fra forskjellige siloer tilgjengelige for bruk i løpet av timer.

høydepunkter

Grensesnitt for dataoverføring

JDBC, ODBC, ADO.NET, Direct Query, webtjenester (REST, SOAP) og meldinger.

Sikre lag

Finkornet policybasert tilgangslag med støtte for Active Directory, kolonne- og radbasert sikkerhet og kolonnemaskering.

Datatilgangsgrensesnitt

Stort antall standardadaptere for databaser, skybaserte tjenester, webtjenester.

Databehandling

Kombiner og transformer data til og fra forskjellige kilder. Håndter forretningslogikk og regler.

Styring

Styringsfunksjoner inkludert avstamning og logging gir fullstendig synlighet, sporbarhet og kontroll over datavirtualiseringsaktivitetene dine.

Versjonering

Versjonskontroll integrert med GIT og andre vanlige VC-systemer.

Skalerbarhet & HA

Støtter gruppering med belastningsbalansører og MPP-behandling.

Optimalisatorer & algoritmer

Optimalisatorer og algoritmer evaluerer arbeidsmengder på kjøretid og velger dynamisk den perfekte kombinasjonen av optimalisatorer (kostnadsbaserte, regelbaserte og datakilder) for å oppnå best mulig ytelse.

Komponenter

TDV Studio

TDV Studio er det smidige modellerings-, utviklings- og ressursstyringsverktøyet dine dataorienterte utviklere bruker for å modellere data, designe datatjenester, bygge transformasjoner, optimalisere spørsmål, administrere ressurser osv.

Skjermbilde av TDV Studio

Business Directory

Business Directory er en nettbasert katalog for datakonsumenter som analytikere og utviklere for enkelt å søke, kategorisere og konsumere datatjenester som er utviklet. Finn informasjon om hvilke data som eksisterer, hvem som eier dataene, hvordan du kan få tilgang til data, avstamning av data, kolonnenavn og -typer, utvalg av data, og generell datasettinformasjon. 
 
(Valgfritt - TIBCO Cloud Metadata ved utgivelse)

Skjermbilde av Business Directory

Distribusjonsansvarlig

Distribusjonsansvarlig for effektive og sikre distribusjoner mellom miljøer.

Skjermbilde av system "distribusjonsansvarlig"

Administrasjonsgrensesnitt og API

Administrasjonsgrensesnitt og API for å forenkle konfigurasjoner og operasjoner.

Skjermbilde av system "administrasjonsgrensesnitt"

Monitoring UI

Monitoring UI gir et omfattende, sanntidsbilde av TIBCO Data Virtualization-klynger og viser alle relevante systemhelseindikatorer. Støtte for SNMP.

Skjermbilde av system "monitoring"

TIBCO EBX

Master Data Management

Med TIBCO EBX får du én enkelt løsning for å styre, administrere og konsumere alle delte dataelementer. Denne programvaren hjelper bedrifter å unngå siloer med en alt-i-ett-tilnærming for å administrere dataressurser på tvers av bedriften.

TIBCO EBX er en markedsledende løsning for å administrere, styre og konsumere alle dine delte dataelementer på alle domener. Den inkluderer alle enterprise class-funksjonene du trenger for å lage datastyringsapplikasjoner, inkludert brukergrensesnitt for autorisering og datastyring, arbeidsflyt, hierarkihåndtering og dataintegrasjonsverktøy. TIBCO EBX tilbyr alle verktøyene som trengs for et MDM-initiativ i én enkelt programvareinstallasjon.

høydepunkter

Datamodellering

EBX bruker en modellstyrt tilnærming for å lage datadrevne tjenester og applikasjoner. Å designe og oppdatere en modell krever konfigurasjonsendringer - ikke koding. Dette reduserer avhengigheten av programmerere og eksterne ressurser, slik at domenekspertene raskt kan tilpasse EBX når omgivelsene endrer seg

Skjermbilde av system Datamodellering

Versjonering

EBX-versjonering inkluderer endringssporing og tilbakestilling fra enkelt-rader opp til store datasett. Sammenlign og jobb med data i forskellige utgaver - fortid, nåtid og fremtidige versjoner. Distribuer datasett til testing, sandboksing og produksjon.

 

Skjermbilde av system Versjonering

Sikkerhet

EBX gir rollebasert tilgang til API-er, funksjonalitet og informasjon ned til rad- og kolonnivå.

 

Skjermbilde system Sikkerhet

Arbeidsflyt

Definer manuelle eller automatiske arbeidsflyter for registrering og oppdatering av data. Spor endringer og gi godkjenninger ved hjelp av en forhåndsdefinert prosess. Aktiver selvbetjening for forretningsbrukere.

 

 

Skjermbilde system Arbeidsflyt

Hierarkiforvaltning

EBX støtter alle typer hierarkier og kan opprette alternative hierarkier uten duplisering av data. Visualiser og vedlikeholder komplekse forhold.

Skjermbilde system Hierarkiforvaltning

Integrasjoner

Innebygging

Innebygging av EBX-programvareskjermer i bedriftsapplikasjoner og/eller i portaler lar brukere utføre oppslag, sette i gang endringsforespørsler eller utstede ledelsesarbeidsflyter fra et program de kjenner.

SOAP/WSDL og RESTful (JSON)

EBX genererer og distribuerer nettbaserte API-er for modellerte datasett automatisk - og muliggjør enkel integrasjon med heterogene systemer som BPM-verktøy, meldingsløsninger og andre sanntidsmønstre.

JMS

Publisere/abonnere på/fra JMS-køer.

RDBMS-kontakt

Importer og eksporter data fra/til alle RDMBS i SQL. Replikering av data til RDBMS-tabeller

Filimport/-eksport

Importer eller eksporter filer i CSV-, XML- eller Excel-filformater.

Java API

Bruk Java API for å integrere tilleggstjenester, tilpasse UI-layout eller legge til tilpassede valideringsregler og funksjonalitet til EBX.

Har du spørsmål rundt programvaren?

Vi er her for å hjelpe deg!

Kontakt oss